sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Siksakkia

Olen jälleen saanut ilahtua suuresti, että blogissani tapahtuu myös päivitysten välillä. Muru, olet lämpimästi tervetullut lukijakseni! Lämpöinen kiitos myös teille kaikille kommentteja jättäneille, ne piristävät aina. 

Kovin nihkeästi on viime aikoina mitään valmistunut, mutta jotain sain sentään aikaan. Neuloin kummitytölleni synttärilahjaksi uusimman Novitan innoittamana sukat ja lapaset. 


Ihan mutkattomasti ei näiden valmistuminen kuitenkaan sujunut, vaan siksakkia tuli myös matkan varrelle. Novitassa olleet mallit olivat siis juuri näille langoille näissä väreissä, mutta lapasten ohje vähän takkusi ja niistä tuntui tulevan aivan liian isot. Niinpä tekele päätyi purkuun ja otin puikoille sukat lehden mallin mukaan. Varren neulottuani se ei näyttänytkään läheskään niin kivalta kuin lehden kuvassa. Purkutuomion sai siis sekin tekele ja tilalle tuli jo tutuksi tulleet Olga-sukat lasten koossa. Lapasetkin halusin kaveriksi neuloa ja niin Novitassa olleet aikuisten siksak-lapaset kutistuivat lasten kokoon raitalangasta neulottuna. Peukaloa en tehnyt ohjeen mukaan ja keskiosan kavennuksen tein eri tavalla kuin ohjeessa.


 Sukista tuli mielestäni loppujen lopuksi ihan kivat, tosin pelkään näiden olevan vielä liian isot sirojalkaiselle neidolle. Mutta onneksi jalka kasvaa...

Lapasiinkin olen lopulta melko tyytyväinen, toivottavasti nämä eivät ole taas liian pienet... Helppo ja hauska malli neuloa raitalangastakin. Tässä oli samalla UWA-tempauksen 11. työni.

2 kommenttia:

muru kirjoitti...

Kauniit sukat ja tumput olet tehnyt <3

Aikunaskareet kirjoitti...

Kaunis väritys sukissa.

Tervetuloa ihka ensimmäsiin blogiarpajaisiini. Sain niihin Pirtin Kehräämön sponsoriksi :)