tiistai 29. lokakuuta 2013

Sukkia ystäville

Useampi viikko on taas vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Aika tärkeimmän harrastukseni äärellä on vaan huvennut jonnekin, eikä valmista ole tullut niin paljoa kuin ehkä olisi ajatellut. Onneksi sentään jotakin.

On hienoa, että on ystäviä, en tulisi toimeen ilman heitä. Ja hienoa on myös neuloa sukkia välillä ystävienkin jalkoja lämmittämään, osittain pyynnöstä ja osittain ihan vaan omasta tahdostani. 


Tässä melkeinpä perussukat Maijasta neulottuina. Helppo mallineule muodostuu kapeista palmikonkierroista joustinneuleen oikeiden silmukoiden kohdalla.


Toiselle hyvälle ystävälleni neuloin Verso-sukat, toistamiseen tänä syksynä. Lankana näissäkin Maija.

Molemmat sukat tuntuivat olevan saajilleen mieleisiä ja onneksi myös sopivan kokoisia, mikäpä tekijälle sen mukavempaa. Lisää sukkia on suunnitteilla ja osin puikoillakin, mutta Sukkasatoon en luultavastikaan tämän enempää ehdi saamaan aikaan. Onneksi sukkia saa kuitenkin neuloa myös Sukkasadon jälkeen :)

5 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Tosi nättejä molemmat parit! :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kauniita sukkia ystäville:) Ihana väri noissa ylemmissä sukissa.

muru kirjoitti...

Tosi ihania sukkia! Kyllä sun ystävien kelpaa.

Taina kirjoitti...

Hei, enpä muista käyneeni aiemmin täällä. Kivoja sukkia olet neulonut ja nuo lilakeltaiset tossut on kivat. Tervetuloa katsomaan, mitä minä puuhailen:)

Aikunaskareet kirjoitti...

Lämmöllä tehtyjä <3