maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella...

Joululaulut ovat soineet viime aikoina sekä töissä että kotona, ja kyllähän niitä kelpaa kuunnella juuri tähän aikaan vuodesta. Lähes tulkoon joka joulu omiin perinteisiini kuuluu joulukorttien askartelu samalla joululauluja kuunnellen. Niin tänäkin vuonna. 


Tässä osa tämänvuotisista korteista. Ideaa mietin taas kerran ties kuinka pitkään ja lopulta oli joku ratkaisu tehtävä, kun viimeinen postituspäivä alkoi olla käsillä. Olen enemmän pelkistettyjen korttien ystävä ja niinpä nämäkin ovat hyvin yksinkertaisia. Enpä tähän lopputulokseen kovin tyytyväinen ole, mutta näillä mentiin tällä kertaa. Ja kuinka ollakaan, korttien lähettämisen jälkeen mieleen alkoi tulla useampiakin kortti-ideoita... Nyt olisikin hyvä tehdä niistä vähintäänkin mallikappaleet ensi vuotta ajatellen, mutta saa nähdä miten käy. 


Yleensä pyrin tekemään pakettikortitkin itse, joskus hiukan enemmän panostaen ja joskus vähemmän. Tässä illan pika-askarteluna yksi pakettikortti kovin epätarkassa kuvassa. 


Ja ettei päivitys vallan askarteluksi menisi, loppuun vielä joulusukkia, jotka neuloin työkaverilleni avustaakseni häntä pukin kontin täyttämisessä. Eipä näissä mitään ihmeellistä, perussukat seiskaveikan raitalangasta, toiveiden mukaisesti. Sukkia neuloin yhteensä neljät, mutta viimeiset valmistuivat vasta näiden ehdittyä jo eteenpäin. 

4 kommenttia:

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ihana joulunpunainen postaus:) Kauniita joulukortteja olet askarrellut ja sukat tuovat myös joulun mieleen.

Marie kirjoitti...

Kiitos kommentista :) Ihanaa joulun aikaa sinulle!

Liila kirjoitti...

Kauniita kortteja!! Pidän myös itse pelkistetyistä asioista. Mutta tuo pakettikortti on kyllä aivan ihana <3

Marie kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ihanaa joulun aikaa myös sinulle :)