perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää

Päivä on jo edennyt iltaan, mutta kaikille blogiystäville haluan toivottaa mukavaa ystävänpäivää! Tänä vuonna en ollut ahkera, joten sain aikaan vain yhden ainoan ystävänpäiväkortin ja senkin pika-askarteluna. Sen sai pieni ystäväni, jota ei vielä tekstiviesti tavoita.


Viime viikkoina olen jälleen heilutellut ahkeraan kaksipäistä koukkuani ja koukunnut kahden läheisen ihmisen pyynnöstä lapaset heidän haluamissaan väreissä.
Ylemmät lapaset tein kummitytölleni, ja niissä luonnonvalkoinen lanka on Dropsin Eskimoa ja ruskea Teeteen Pallasta. Äitini lapasissa musta lanka on niinikään Eskimoa ja ruskea merinovillaista Teeteen Saraa. Taannoin toteamani peukalofobia vaivasi jälleen pahemman kerran ja en onnistunut nytkään saamaan peukaloista niin siistejä, mitä olisin halunnut. Saajilleen lapaset kuitenkin kelpasivat ja olenhan minä myös aika kriittinen omalle työn jäljelleni... Kovin vähissä tosin meinaavat olla taasen sellaiset kelit, jolloin näiden lämpimyys pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Josko niitä vielä tälle talvelle saataisiin edes vähän!

5 kommenttia:

Aikunaskareet kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs kortti.

Kauniita unia Ystävänpäivän jatkoksi :)

-Tikutin- kirjoitti...

Herttainen kaunis kortti ja kivoja lämpimiltä näyttäviä lapasia.
Mukavaa Ystävänpäivän iltaa sinullekin :)

Marie kirjoitti...

Kiitos, Aikku ja Tikutin :)

muru kirjoitti...

Myöhästynyttä ystävänpäivää. kauniit tumput olet koukunnut. Mun pitäisi kanssa kokeilla sitä, mutta jänskättää osaanko...

Marie kirjoitti...

Kiitos :) Rohkeasti vain kokeilemaan, osaat varmasti! Netistä löytyy hyviä videoita joista hoksaa kyllä homman jujun.