maanantai 18. helmikuuta 2013

Ettei langat vaan kesken loppuisi...

Onpa ollut mukava huomata, että blogissani käydään :). TiiMa, Raija ja Cesilia49; lämpimästi tervetuloa lukijoikseni! Kiitos myös teille kaikille kommenteistanne! Ne ilahduttavat aina suuresti.

Niin, viikonloppuna tuli taas huolehdittua siitä, etteivät langat täältä kotoa vahingossakaan loppuisi kesken. Kävin nimittäin Kauhajoella Tapion kaupassa, enkä pelkästään ostoksilla. Se on kauppa, jossa voisin kuluttaa helpostikin useamman tunnin vain kierrellen ympäriinsä samalla ihaillen kaikkia ihania lankoja. Silmä lepää ja mieli virkistyy. Jotenkin sinne vaan on päästävä ainakin muutaman kerran vuodessa, mutta koskaan sieltä ei tyhjin käsin lähdetä...


Tässä tämänkertainen lankasaaliini. Yksi suosikkilankani, Dropsin Fabel, on helmikuun ajan tarjouksessa ja sitähän ei voi ohittaa. Ajatuksena on jossain vaiheessa haastaa itseni ja tehdä siitä isompi työ, vaikka lanka onkin ohutta. Muutama Tennessee-kerä tarttui myös mukaan, kun sitä vielä sai ja edulliseen hintaankin. Nallen Kukkaketo oli tarjouksessa, joten sitähän "piti" sitten ostaa. Seiskaveikat lähti mukaan taas värien vuoksi, mutta niille on jo käyttötarkoituskin olemassa. 

Loppujen lopuksi taisin kuitenkin olla melko maltillinen ostoksissani, vaikka onhan tuossakin lankaa taas riittävästi, kun on sitä kotona jo ennestäänkin... Seuraavaksi pitäisikin siis aktivoitua enemmän langan kulutukseen kuin ostamiseen.


Ei kommentteja: