lauantai 9. helmikuuta 2013

Olga-sukat

Hyväksi havaittujen sukkamallien ohella haluan toki kokeilla myös uusia. Olga-sukkien neulominen on ollut jo pitkään mielessä ja nyt vihdoin sain ne neulottua. UWA #9 on siis Olga-sukat seiskaveikan raidasta. 


Tätä lankaa piti ostaa ihan näiden värien vuoksi. Seiskaveikan laatu ei mielestäni enää kovinkaan kehuttava ole, ja mieluummin neulonkin sukkani nykyään muiden valmistajien langoista. Aina joskus tulee ostettua kuitenkin myös Novitaa. Toivottavasti tässä kerässä laatu yllättäisi positiivisesti, sillä käytössähän sen vasta parhaiten huomaa. 
 

Yksi ongelmani neuloessa näistä valmiista raitalangoista on raitojen täsmääminen. Vaikka aloitan aina ohjeiden mukaisesti samasta kohdasta, useimmiten raidat silti lopussa menevät eri tahtia. Näissä sukissa sainkin raidat täsmäämään miltei täydellisesti ja muutenkin olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Ihan mukava tätä mallia oli neuloa, mutta suosikkimalliani tästä ei välttämättä tule - en oikein itsekään tiedä miksi.

2 kommenttia:

Aikunaskareet kirjoitti...

Moikka,
samaa mieltä kanssasi. Novitan laatu laskenut, mutta on niitä vaan sopivan värin sattuessa neulottava ;).... ja joitain hamstrattavakin.

Sukkafani täälläkin, joten lisäilin sivusi seurattaviini.....
t. Aikku (neulomosta ja bloggerista)

Simpura kirjoitti...

Ihanan väriset olgat! Olgat on yhdet suosikkisukkani:)