tiistai 2. huhtikuuta 2013

Luumuke-huivi

Pääsiäisen pyhinä valmistui uusin huivimallikokeiluni. Kävin muutama viikko sitten Turun kädentaitomessuilla ja siellä Poppelin osastolta ensin tarttui mukaani pari kerää Fabelia, ajatuksena neuloa siitä jonkinlainen huivi. Samalla silmiini osui mielestäni kivannäköinen huivi, joka oli neulottu juuri Fabelista ja johon sain ohjeen mukaani saman tien. 


Eipä tarvinnut kauaa miettiä, millaisen huivin ostamistani langoista neulon. Malli oli todella helppo neuloa, ehkä liiankin helppo - aika usein tuli tehtyä ihan hassuja virheitä... Lankaa kului aika lailla tarkalleen kaksi kerää, puikot ohjeen mukaisesti neloset. Huivin kuvaaminen osoittautui aika haastavaksi, mutta toivottavasti näistä jotakin selvää saa. Mallineule on siis pitsireunusta lukuunottamatta ainaoikeinneuletta. Tämä oli myös UWA-tempauksen kahdestoista työ eli viimeinen aloitus. Yksi työ on vielä kesken, mielenkiinto sen tekemiseen vain kateissa ja niinpä muunlaiset työt kiilaavat väliin. Toivon sen kuitenkin tämän kuun aikana valmistuvan.

5 kommenttia:

-Tikutin- kirjoitti...

Kaunis huivi, niin malli kuin värikin:).
Hyvänä puolena on myös monikäyttöisyys.

Olen iloinen löydettyäni vihdoin blogisi, olen etsinyt tätä jo jonkin aikaa.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle:)

muru kirjoitti...

Kaunis huivi <3 Saako siihen mistään ohjetta?

Marie kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Etsiskelin hiukan ja löysin huivin ohjeen myös netistä: http://poppelinneulepaja.blogspot.fi/p/poppelin-neuleohjeet.html

muru kirjoitti...

kiitos, Marie :)

Ino kirjoitti...

Kaunis huivi <3 herkkä, mutta ei liian hempeä. Tuollaisesta itsekin tykkäisin. Omat nurkat täyttyy ufo-neuleista...