maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hyväntekeväisyyteen

Aikaa on taas vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Valmiina tämä on tosin ollut jo muutaman viikon, mutta en vaan saanut kuvaa otettua aiemmin. 


Kyseessä siis perinteistäkin perinteisempi isoäidinneliöistä virkattu peitto, joka matkaa hyväntekeväisyystarkoituksessa toiselle puolen maailmaa. Lankana peitossa on Vikingin Ville ja kokoa on noin 60 x 90 cm. Yhdistin palat virkkaamalla kiintein silmukoin, reunassa on ensin kerros kiinteitä silmukoita ja lisäksi kerros rapuvirkkausta.


Tämä peitto sai alkunsa, kun olin aikani etsiskellyt tuloksetta sopivaa mallia isompaan virkkaustyöhön. Alkoi tuntua siltä, että jotain täytyy saada työn alle, mutta juuri mikään ei innostanut. Lopulta koukulle pääsi tuttu isoäidinneliö ja se vei sen verran mukanaan, ettei peiton valmistumisessa mennyt kovinkaan kauaa. Melko tyytyväinen olen myös lopputulokseen.

Tämän peiton valmistumisen jälkeen mielessä onkin ollut niin paljon muita asioita, ettei puikkoja tai koukkua ole kädessä näkynyt. Jotain projektia on kuitenkin myös työn alla, joten josko siitä sitten juttua vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita töitä on puikoiltasi sekä koukultasi tipahdellut. Ihania kortteja olet myös askarrellut:) Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! T: Näpertelijä

Marie kirjoitti...

Kiitos Näpertelijä! Mukava että piipahdat blogissani, tulehan toistekin :)